MCDONALD'S LANGE VIE

MCDONALD'S LANGE VIE Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1141 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Lange Vie. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2022 om 19:57 2 uur !!! Gewacht en vervolgens totaal iets anders dan dat ik besteld heb gekregen eerste en laatste keer!
5 jul 2022 om 21:05 Het eten was koud en alle sausjes waren er niet bij. Bbq en fritessaus beide 3 x besteld, wel op bon, niet in zak.
3 jul 2022 om 22:47 Patat was koud en de kipnuggets ook De levering was ook weer verkeerd het duurde te lang en het is te duur Dit was de laatste keer dat ik dit heb besteld
3 jul 2022 om 22:43 Heb niet gekregen wat ik bestelde.
3 jul 2022 om 15:15 Eten was koud, drinken klopte niet en het was onwijs lang wachten
2 jul 2022 om 22:48 De frietjes waren koud en slap. En de burgers waren ook koud.
2 jul 2022 om 22:20 Had to wait over an hour for stale fries, a lukewarm burger and a milkshake without a straw... would not recommend.
2 jul 2022 om 14:20 Verkeerde tas met de drankjes van iemand anders bezorgd.
2 jul 2022 om 12:49 17:30 besteld bij MacDonalds LaVie Utrecht voor bezorging om 18:30. Uiteindelijk de bestelling gekregen 19:40. Dramatisch. Restaurant telefonisch 3 kwartier niet bereikbaar voor uitleg. Pas na contact Thuisbezorgd resultaat. Niet de eerste keer.
1 jul 2022 om 22:23 My order was completely wrong. I sent them a message and got no response. I’d like my money bank.
1 jul 2022 om 18:49 Compleet, warm en op tijd. Super !!
1 jul 2022 om 16:11 Dit was echt de laatste keer! Yukkk vieze slappe, koude frietjes. Come on waardeloos. Zelfs de burger was niet te eten en het ijsje was water:(